Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik için tercih edilir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir münasebeti bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın iye evetğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül emniyetliğini elde etmek için kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları ciğerin kolayca açılabilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar anlayışlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride mahsur kalabilir.

Vadiında uzman ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye iyi yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olabilir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve şayeste fiyatlı Yangın Kapısı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page